Soproni SZC Porpáczy Aladár Technikum és Kollégium

Képzések

Hírlista » Kétnapos akadémia Budapesten

Kétnapos akadémia Budapesten2019. 02. 22. | Írta: Lévay-Gál Katalin

Három diákunk és egy pedagógusunk vehetett részt az Európai Parlament Kapcsolattartó Irodája által szervezett nagyszabású rendezvényén. 


Az Európai Ifjúsági Központban tartott kétnapos képzésen körülbelül 250 fiatal és önkéntes vehetett részt, melyet Lővei Andrea, az Európai Parlament Kapcsolattartó irodájának vezetője nyitott meg, később Stephen Clark, az Európai Parlament Kommunikációs Főigazgatóságának igazgatója beszélt az Európai Parlamenti választásokat övező önkéntesség fontosságáról.


Pedagógusunk, Juhos Eszter és diákjaink, Farkas Bálint (12.MO), Kardos Xavér (12.MO) és Róka Gergő (12.T) elmondták, hogy különféle készségfejlesztő előadásokon és workshopokon tudtak részt venni, ahol híres közéleti szereplőkkel találkoztak. Többek között meghallgathatták Iszak Eszter és Fenyvesi Zoltán influenszereket, Szabados Ágnest, az RTL Klub Híradójának műsorvezetőjét, továbbá Maróy Krisztinát, a Glamour magazin főszerkesztőjét.


A jókedvű, fiatalos rendezvény keretein belül barátságot köthettek más iskolák tanulóival és tanáraival, valamint nemcsak az Európai Unióval kapcsolatos tudást és az alapvető készségeket sajátíthatták el iskolánk diákjai és pedagógusa, hanem a fővárosra nyíló csodás kilátásban is gyönyörködhettek a rendezvény egész ideje alatt.


Képek az alábbi linken.
Fenntartók

Partnerek

Elérhetőségek

Soproni SZC Porpáczy Aladár Technikum és Kollégium

  • Cím: 9431 Fertőd Madách sétány 2/D
  • Tel./Fax: 99/537-162
  • E-mail:  
  • Hol talál meg:

hol talál meg bennünket Feki Webstudio @ 2005-2020 - honlap, weblap, keresőoptimalizálás