Soproni SZC Porpáczy Aladár Technikum és Kollégium

Képzések

Hírlista » 8. évfolyamosok szóbeli felvételi

8. évfolyamosok szóbeli felvételi2019. 02. 25. | Írta: Lévay-Gál Katalin

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!


A szóbeli felvételi vizsgára, meghallagatásra a tanév rendejében meghatározott időpontban kerül sor: 2019. február 27-én. A múl héten postára kerültek az erről szóló tájékoztatók, de az alábbi információkat szeretnénk még közölni:


- A felvételi és elbeszélgetés helye a Soproni Szakképzési Centrum Porpáczy Aladár Szakképző Iskolája, Kollégiuma ás Általános Művelődési központja (9431 Fertőd, Madách sétány 2/D)


- A tanuló hozza magával személyi azonosító iratát (személyi igazolvány vagy útlevél), általános iskolai bizonyítványát és a nyolcadik évfolyamos ellenőrző könyvét is!- A szóbeli vizsgán elérhető eredmény a felvételi eljárás egészében megszerezhető összpontszám huszonöt százaléka.


- A felvételi vizsgák befejezése után, legkésőbb 2019.március 18-ig honlapunkon nyilvánosságra hozzuk a jelentkezők felvételi jegyzékét. A nyilvánosságra hozott jegyzékben a jelentkező az oktatási azonosító számával szerepel, egyéb személyes adatai nélkül. Ha a jelentkező a 37. § (7) bekezdése szerint a jelentkezési lapján kérte, hogy a felvételi jegyzékben egyéni adat, jelige alkalmazásával szerepeltessük, akkor az oktatási azonosító szám helyett a jelentkező egyéni adatát, jeligéjét tüntetjük fel.


- Intézményünk a felvételi beszélgetés idejére a diákok részére igény szerint igazolást állít ki.




Fenntartók

Partnerek

Elérhetőségek

Soproni SZC Porpáczy Aladár Technikum és Kollégium

  • Cím: 9431 Fertőd Madách sétány 2/D
  • Tel./Fax: 99/537-162
  • E-mail:  
  • Hol talál meg:

hol talál meg bennünket Feki Webstudio @ 2005-2020 - honlap, weblap, keresőoptimalizálás