Soproni SZC Porpáczy Aladár Technikum és Kollégium

Képzések

Hírlista » Felvételi elbeszélgetés

Felvételi elbeszélgetés2021. 02. 23. | Írta: Török László

Tisztelt Szülők, kedves Felvételizők!


A felvételi jelentkezési lapok leadásának határideje után összesítjük a beérkezett jelentkezéseket és beosztjuk a magyar-osztrák képzésre (0501) hozzánk jelentkező tanulókat a szóbeli elbeszélgetésre. A turisztika képzésre (0502 és 0503) jelentkező tanulóknak nem szervezünk szóbeli elbeszélgetést! A pontos beosztás időpontjairól rövid időn belül névre szóló értesítőt küldünk ki mindenkinek, addig is a türelmüket kérjük!


- A szóbeli meghallagatásra a tanév rendejében meghatározott időpontban, 2021. március 10-én (szerdán) kerül sor.


- Az elbeszélgetés helye a Soproni Szakképzési Centrum Porpáczy Aladár Technikum és Kollégium épülete (9431 Fertőd, Madách sétány 2/D.).


- A tanuló hozza magával személyi azonosító iratát (személyi igazolvány vagy útlevél), általános iskolai bizonyítványa és a nyolcadik évfolyamos ellenőrző könyve másolatát is!


- Az elbeszélgetés befejezése után, legkésőbb 2021. március 16-ig honlapunkon nyilvánosságra hozzuk a jelentkezők ideiglenes felvételi jegyzékét. A nyilvánosságra hozott jegyzékben a jelentkező az oktatási azonosító számával szerepel, egyéb személyes adatai nélkül. Ha a jelentkező a 37. § (7) bekezdése szerint a jelentkezési lapján kérte, hogy az ideiglenes felvételi jegyzékben jelige alkalmazásával szerepeltessük, akkor az oktatási azonosító helyett a jelentkező egyéni jeligéjét tüntetjük fel.


- Az érvényben lévő járványügyi intézkedések miatt az elbeszélgetés idejére szülőket, hozzátartozókat sajnos nem tudunk beengedni az iskola épületébe.


- Intézményünk az elbeszélgetés idejére a diákok részére igény szerint igazolást állít ki.
Fenntartók

Partnerek

Elérhetőségek

Soproni SZC Porpáczy Aladár Technikum és Kollégium

  • Cím: 9431 Fertőd Madách sétány 2/D
  • Tel./Fax: 99/537-162
  • E-mail:  
  • Hol talál meg:

hol talál meg bennünket Feki Webstudio @ 2005-2021 - honlap, weblap, keresőoptimalizálás